Молочник 120 мл. (неіржавка сталь) Молочник має такі характеристики: місткість 120 мл молочник виготовлений із неіржавкої сталі Молочник призначений для подавання молока для кави або чаю. Для чого потрібен пітчер Пічер потрібен для приготування кавових напоїв із молоком, до свіжоприготовленого еспресо додають збите молоко або молочну піну. Бариста збиває молоко трубкою для виведення пари, безпосередньо перед подаванням напою. І пітчер — оптимальний посуд для приготування молочної піни. Для виготовлення пітчерів використовують переважно метал через його гарну теплопровідність, хоча трапляються також пітчери з алюмінію, кераміки, скла та пластику, але вони менш надійні. Гарна теплопровідність дуже важлива, оскільки процес приготування пінки безпосередньо пов'язаний із контролем температури молока: воно має нагрітися, але не закипіти.
Характеристики | |
Країна виробник | Италия |
Об `єм | 120 |
Тип | Питчер |