Пітчер молочник 250 мл. Motta Aurora (полірована нержавіючої сталі) Піч/молочник 350 мл. Motta, зроблений цей пітчер із полірованої нержавіючої сталі. Носик вихованця зроблений спеціально для зручного наливання молока в чашку, добре підходить для лате-арт. Таким пітчером зручно малювати. Тонкий струмінь дає змогу мати дуже точний малюнок. Пітчер (або молочник) — один із головних інструментів бариста. Загальні характеристики Пітчера Motta Aurora 250 мл Об'єм: 250 мл. Матеріал: Полірована нержавіюча сталь Модель: Motta Aurora Країна: Італія Зливний носик: так Ручка: так Підходить для Латеарт:так Для чого потрібен пітчер Пітчер потрібен для приготування кавових напоїв із молоком, до свіжоприготовленого еспресо додають збите молоко або молочну піну. Бариста збиває молоко трубкою для виведення пари, безпосередньо перед подаванням напою. І пітчер — оптимальний посуд для приготування молочної піни. Для виготовлення пітчерів використовують переважно метал через його гарну теплопровідність, хоча трапляються також пітчери з алюмінію, кераміки, скла та пластику, але вони менш надійні. Гарна теплопровідність дуже важлива, оскільки процес приготування пінки безпосередньо пов'язаний із контролем температури молока: воно має нагрітися, але не закипіти. Як вибрати правильний пітчер для молока Під час вибору пітчера насамперед дивіться на товщину стінок. Бариста з досвідом віддають перевагу пітчерам із товстими стінками. Вони набагато повільніше прогріваються, що дасть Вам змогу збивати піну довше та контролювати температуру. Пічери бувають найрізноманітніших об'ємів — від 120 мл. до 1 літра, але за будь-якого обсягу небажано наповнювати пітчер більш ніж на половину. Для бариста дуже форма та розмір носика пітчера. Формування тонкого ламінарного струменя збитого молока дуже важливе для красивого лате-арту.
Характеристики | |
Країна виробник | Италия |
Об `єм | 350 |
Тип | Питчер |