Термометр для збивання молока і приготування напоїв Motta Термометр для молока – це незамінний помічник будь-якого бариста в приготуванні кавових напоїв з молоком (капучіно, латте макіато, флет уайт тощо). Особливо даний аксесуар важливий для новачків. Адже, професійні термометри для рідин створені для того, щоб допомогти Вам у приготуванні гарячих напоїв з правильної температурою, а від цього безпосередньо залежить смак напою. Цей термометр, італійської фірми Motta, відмінно підходить для вимірювання температури в рідинах, і при бажанні, навіть, у продуктах. Завдяки зручній прищіпки, термометр зручно кріпиться на пітчер для молока, що однозначно допомагає без проблем збити красиву, а головне правильну, молочну піну. В якості підказки, нанесена зелена зона, оптимальна для молока. На термометрі присутня шкала Цельсія (від -10 до 100) і за Фаренгейтом (0 до 220). Правильна температура для збивання молока пором і приготування інших напоїв Рекомендовані температури в °C: Для приготування кави: температура заварювання від 88 до 93 градусів. Для приготування гарячого шоколаду: від 79 до 82 градусів. Молоко: температура збивання молока пором від 66 до 77 градусів.
Характеристики | |
Країна виробник | Италия |
Тип | Термометр |