Пітчер молочник 350 мл. Motta Europa (Чорний) Пітчер/молочник Motta (Europa), зроблений даний пітчер з полірованої нержавіючої сталі. Носик пітчера зроблений спеціально для зручного наливання молока в чашку, добре підходить для латте-арт. Таким пітчером зручно малювати. Тонка струмінь дозволяє отримувати дуже точний малюнок. Пітчер (або молочник) ― один з головних інструментів бариста. Загальні характеристики Пітчера Motta Europa 350 мл Об'єм: 350 мл Матеріал: Полірована нержавіюча сталь Модель: Motta Europa Країна: Італія Зливний носик: Так Ручка: Так Підходить для Латте-арт: Так Для чого потрібен пітчер Пітчер потрібен для приготування кавових напоїв з молоком, в свіжоприготований кави додають збите молоко або молочну піну. Бариста збиває молоко трубкою для виведення пари, безпосередньо перед подачею напою. І пітчер ― оптимальна посуд для приготування молочної піни. Для виготовлення питчеров використовують переважно метал з-за його гарною теплопровідності, хоча зустрічаються також пітчера з алюмінію, кераміки, скла та пластику, але вони менш надійні. Хороша теплопровідність дуже важлива, оскільки процес приготування пінки безпосередньо пов'язаний з контролем температури молока: воно має нагрітися, але не закипіти. Як вибрати правильний пітчер для молока При выборе питчера в первую очередь смотрите на толщину стенок. Бариста с опытом отдают предпочтение питчерам с толстыми стенками. Они намного медленнее прогреваются, что позволит Вам взбивать пену дольше и контролировать температуру. Питчеры бывают самых разных объёмов - от 120 мл. до 1 литра, но при любом объёме нежелательно наполнять питчер более чем на половину. Для бариста очень форма и размер носика питчера. Формирование тонкой ламинарной струйки взбитого молока очень важно для красивого латте-арта. Товар отправляется в течении 2 рабочих дней.
Характеристики | |
Колір | Черный |
Країна виробник | Италия |
Об `єм | 350 |
Тип | Питчер |