Hario крапельний колд-брю заварник DROP WDD-5 Кава, заварена методом Колд Брю, має дуже ніжний аромат, він гладкий, має дуже низьку гірчинку і незначну кислинку і може зберігатися протягом декількох днів без втрати смаку. Як приготувати каву Колд Брю з допомогою Hario Water Dripper Drop? наповніть відсік фільтра заварника 50г. вашої улюбленої кави, середнього ступеня помелу пролийте воду на фільтр з кави для того щоб змочити його покладіть паперовий фільтр на верхню частину фільтра з кави встановіть верхню колбу і наповніть її водою зачекайте 45-60хв. поки вода просочиться в нижню ємність - ваш кави готовий зніміть фільтр і верхню частину і накрийте скляну ємність кришкою. Поставте її в холодильник для охолодження або зберігання. Деталі Ємність: 600мл., 5 чашок кави Матеріали: нижня ємність - жаростійке скло Hario кришка верхня ємність - смола AS ситечко - поліпропілен внутрішній тримач для ситечка, ущільнювач кришки - силіконова гума Японська компанія Hario була заснована в 1921 році як виробник вогнетривкого скла, а в світі кави вона стала відомою після випуску пуровера Hario V60 в 1980 році
Характеристики | |
Колір | Белый |
Країна виробник | Япония |
Матеріал | Стекло |
Об `єм | мл 600 |