Керамічний Пуровер Дотик Зелений Україна Чудовий Пуровер Українського виробництва Сумісний з конусними фільтрами Дотик – традиційний метод альтернативного заварювання фільтр-кави, який приваблює своєю унікальною формою та особливою філософією. Отвори, які розташовані по всій площі пуроверу, допомагають каві при заварюванні дегазуватися швидко і рівномірно. Також кава починає аєрувати (насичуватись повітрям) вже під час заварювання. Капельно-гостра форма ребер допомагає зменшити контакт паперового фільтра з девайсом, стійко утримуючи його при заварюванні. Мінімальний контакт паперового фільтра з девайсом допомагає воді рівномірно проходити через кавову таблетку, що сприяє рівномірній екстракції. Головною особливістю пуровера Дотик є температурний режим, втрата температури під час заварювання допомагає зменшити виділення гірких речовин на останньому етапі заварювання. Тому будь-який метод обробки кави можна заварювати у пуровері на високих температурах (понад 98 градусів). Та ще одною особливістю пуровера Дотик є те що, він виготовлений з Української кераміки родом зі Слов’янська. Рецепт Чиста питна фільтрована вода (температура 92-93 ° С, 240мл) Помел великий, як очеретяний цукор (більше ніж V60, 8 на mahlkoenig ЕК43) Свіже-обсмажена кава – бажано якийсь сорт з яскравим смаком Спосіб приготування Розкладіть фільтр та добре змочіть його гарячою водою. Злийте воду, не виймаючи фільтр; Засипте свіже-змелену каву на дно фільтра; Зрівняйте кавовий шар легким струшуванням пуроверу; Потрiбно обнулити ваги та засікти час. Перше вливання робимо з невеликою кількістю води (40мл), щоб з кави вийшов вуглекислий газ. Цей процес називають "цвітінням" (blooming), він необхідний для отримання збалансованої чашки. Через 25 секунд долийте 40мл води різкими активними круговими рухами; Потім кожні 25 секунд вливайте по 40мл води круговими рухами до 240мл
Характеристики | |
Колір | Зелёный |
Країна виробник | Украина |
Матеріал | Керамика |
Об `єм | мл 400 |
Підходить для миття в посудомийній машині | Да |