ОГЛЯД КАВОМАШИНИ JURA E6 PLATIN. Кавоварка JURA E6 Platin – прилад з удосконаленим методом заварювання підбадьорливого еспресо. Тепер напої, приготовлені вдома, за смаковими якостями не поступаються каві з кращих кав'ярень. Серед особливостей апарату: інтелектуальна система подачі води Intelligent Water System, I.W.S та радіочастотне визначення фільтру RFID, які спрощують обслуговування та налаштовують подальшу роботу після заміни фільтра автоматично; вдосконалена система фільтрації води CLARIS, що видаляє з рідини всі сторонні домішки для збереження ідеального смаку та захисту приладу від утворення вапняного нальоту і пов'язаних з ним поламок; автономність – ємність для води об'ємом 1,9 л, яка розташована в передній частині корпусу, дозволяє готувати кілька чашок напою одночасно і швидко здійснювати долив води; технологія створення дрібнопористої піни допоможе збити молоко для лате або капучино; вбудовані програми промивання та очищення забезпечують простоту обслуговування апарату та зводять процес до натискання однієї кнопки; стильний дизайн з прямими формами та чіткими лініями робить апарат справжньою окрасою кухні.МАКСИМАЛЬНО ПРОСТЕ УПРАВЛІННЯ ВІД JURA E6 PLATIN. Інтуїтивно просте управління реалізовано через великий кольоровий дисплей із сенсорною матрицею, що спрощує процес експлуатації. На передню панель виведені кнопки, використовуючи які зварити каву, еспресо, капучино або зробити з молока ніжну піну можливо одним натисканням.Прості та зрозумілі настройки допомагають приготувати каву в залежності від індивідуальних уподобань для максимальної насолоди смаком і ароматом. Це: 8 режимів міцності; 2 ступеня регулювання температури; можливість налаштовувати обсяг порції; регулювання дозатора для приготування кави по висоті для використання чашок різного розміру.НАЙВИЩА ЯКІСТЬ КАВИ ТА ІДЕАЛЬНЕ САМООЧИЩЕННЯ МАШИНИ JURA E6 PLATIN. За відмінні смакові якості та аромат напоїв відповідають: кавомолка AromaG3 з шостиступінчастою системою помелу, яка швидко та достатньо тихо подрібнює зерна безпосередньо перед приготуванням кожної чашки кави; система попереднього заварювання з регульованим в межах 5-16 г об'ємом блоку; запатентована технологія імпульсної екстракції Pulse Extraction Process, P.E.P.® подає гарячу воду під тиском через певні проміжки часу; капучинатор збиває молоко в ідеальну ніжну піну.