Сифон для приготування кави та чаю 3 чашки (360 мл) В комплекті якісна газова пальник (не заправлена) Сифон призначений для приготування кави, чаю та інших гарячих напоїв. Обсяг сифона – 360 мл З усіх альтернативних способів приготування, сифон, мабуть, самий видовищний. Є якась магія в тому, як вода перетікає з однієї колби в іншу і перетворюється в напій. Сифон складається з двох колб, виготовлений з жароміцного боросилікатного скла. Нижня колба закріплена на металевому штативі з таким урахуванням, щоб залишалося місця для нагріваючого пристрою (у комплект входить спиртова горілка). Верхня колба знизу обладнується скляною трубкою, яка повинна діставати до самого дна нижній колби. Зверху закривається кришкою. Ущільнювач між колбами виготовлений з харчової гуми. У нижню колбу наливається вода (краще гаряча, щоб заощадити час і паливо в пальнику), верхню насипається каву або чай. Гаряча вода з нижньої колби нагріваючись пальником, піднімається у верхню колбу, заварюючи, засипаний свіжозмелену каву або чай. Після майже повного переміщення води у верхню колбу починається процес бурління і заварювання кави або чаю. Кава або чай під впливом бурління гарячої води не доведеної до кипіння активно бовтається в колбі, що сприяє ефективному заварювання і виділення всіх ароматів і корисних речовин. Газовий пальник у комплекті Видовищне приготування чаю або кави. Розрахований на приготування трьох порцій напою. Виготовлений з вогнетривкого боросилікатного скла В горелке можно использовать обычный аптечный спирт Удобная ручка-держатель колбы Чайный сифон — это эффектное и эффективное устройство для приготовления чая и горячих напитков на его основе. Принцип действия сифона очень прост, а сам прибор, пожалуй, можно показывать в школе на уроках — для убедительной демонстрации некоторых физических принципов. Сифон складається з двох колб, закріплених на штативі і сполучених між собою скляною трубкою і розділених фільтром-ситечком. У нижню колбу наливається вода, у верхню насипається чай. Потім сифон збирається, верхня колба накривається кришкою, а під нижньою запалюється спиртова горілка ( можна використовувати як рідкий так і сухий спирт). Вода в нижній колбі нагрівається і тиском утворився пара виштовхується у верхню колбу, в якій починає вирувати і заварювати чай. Несмотря на внешнее сходство бурления в сифоне с кипением, это соврем другой процесс — и его отличия от кипения с точки зрения заваривания чая принципиально. При бурлении в сифоне чай «бултыхается» в горячей (но не кипящей) воде, насыщенной кислородом. И заваривается очень хорошо. Когда чай готов, горелка из-под нижней колбы убирается, сама колба быстро остывает — и чай перетекает в нее под действием отрицательного давления. Фильтр при этом задерживает чаинки — и снизу остается только чистый чай. После этого с сифона снимется верхняя колба (осторожно, потому что она горячая), а из нижней колбы чай переливается в сервировочный чайник или сразу разливается по чашкам. Все получается просто, эффектно, вкусно и очень современно. Настолько современно, что в сифоне довольно сложно распознать устройство весьма почтенного возраста. Да еще и постепенно «эмигрирующее» в чайную культуру из культуры кофейной. Ведь что изначально сифон был кофе-машиной, причем с богатой и интересной историей. Профессиональный сифон нового поколения из жаропрочного стекла. Для зрелищной варки кофе. Кофейный сифон станет настоящим подарком для любителей качественного, свежего и ароматного кофе. Именно сифон позволяет приготовить кофе таким образом, чтобы раскрыть всю палитру вкуса и аромата.
Характеристики | |
Країна виробник | Китай |
Об `єм | л 0.36 |
Тип використовуваної кави | Молотый |
Гарантійний термін | мес 12 |
Колір корпусу | Прозрачный |
Стан | Новое |