Каскара (Cascara) чай з кавових ягід 200 гр. Каскара — це висушена м'якоть кавової ягоди. Це досить новий продукт на нашому ринку. Як і до всього нового наш покупець поки з обережністю ставитися до нього. Насправді це дуже смачний і дуже корисний напій. У перекладі з іспанської мови Каскара переводитися як "лушпиння", і це дуже точно характеризує цей продукт. За своєю будовою плід чимось нагадує нашу вишню, де кісточка — це кавове зерно з якого роблять нашу улюблену каву, а сама м'якоть навколо зерна це і є Каскара. До недавнього часу вона була популярна лише серед фермерів, але кавова мода диктує свої правила, і за останні 5 років цей напій щільно увірвався на ринок Європи і Америки. Каскара — це чай або кава? Вона містить кофеїн і має бадьорливий ефект, але зміст його досить маленький. Смак дуже далекий від кавового, в тому вигляді як ми звикли. Швидше за все Каскара ближче до ягідного чаю або навіть до компоту. Користь і Смак каскари Смаковий букет досить широкий, в ньому є м'які ноти смородини, яблука і манго. За смаком нагадує відварену шипшину або навіть узвар. У ньому міститься велика кількість вітаміну С і амінокислот. Спосіб приготування каскари Приготувати напій достатньо просто Підігріти воду до температури 90-95 градусів. Взяти 15-25 гр. Каскари. Залити водою (350 гр. – 450 гр.) Почекати поки заваритися (4-6 хвилин) Бажано використовувати теплий посуд для заварювання. Не варто заварювати напій більше 6 хвилин, так він вийде в'яжучим і терпким. Як добавки можна використовувати різні спеції (кориця, імбир, кмин, аніс...). Смак вас обов'язково порадує.
Характеристики | |
Ароматизатор | Нет |
Без кофеїну | Нет |
Вага | г 200 |
Вага в упаковці | 0,2 кг. |
Вид кави | Арабика |
Країна виробник | |
Свіжообсмажений/Зелений | Зеленый |
Співвідношення | 100% Арабика |
Ступінь обсмажування | не обжарен |
Форма випуску | Сушеный |
Тип упаковки | Вакуумный пакет |